Hej mina finingar!! Hoppas ni har det super där ute. Jag kan gissa att många av er har eller har precis startat era semestrar. :) Underbart! Jag har semester och är just nu nere i vårt sommarhus i Båstad, det känns som att det är först nu som jag kan andas ut efter allt som hänt efter vinsten av Sveriges Mästerkock. Lycklig & glad andas jag ut och försöker förstå vad som hänt.. Fortfarande ofattbart & overkligt. Tänk att Jag har vunnit Sveriges Mästerkock 2016!!? Kan säga att jag nästan varje morgon fortfarande nyper mig i armen för att förstå allt som hänt mig. Som ni kanske vet driver jag en butik i Uppsala sedan 8 år tillbaks, superkul med allt som har med eget företagande att göra. Och att man får göra det man älskar. Men det bästa av allt just nu efter vinsten är att jag nu kan kombinera mina två stora intressen Mat och Design på olika sätt. Jag har förresten valt att ta in Nicolas Vahés sortiment in i min butik i uppsala (Lifestyle-butik), av en anledning. Jag älskar deras produkter! Jag måste verkligen få tipsa er om denna Risotto. Den är super enkel att tillaga, och jag kan lova er att den smakar som din egen. Ni måste nog testa!! :) 30 min, 4 pers Ingredienser 1 paket Nicolas Vahé Risotto / mushroom 1100 ml vatten 2 tsk oliv olja 1 dl grädde 100 g parmesan Salt & Peppar efter smak Gör så här Koka upp vattnet, häll i allt som finns i risottopåsen. Låt allt sjuda, inte stormkoka på medelhög värme. Rör då och då i kastrullen tills riset sugit upp all vätska. Tillsätt sedan olivolja, grädde och riven parmesan. Smaka upp med salt och peppar. Magiskt!! Servera risotton till kyckling, grillat kött eller bara som den är. Det är försvinnande gott i sin enkelhet! Njut på er semester, detta var bara ett litet tips om ni kikar in i någon butik och hittar Nicolas Vahés produkter. Allt från dem är topp! Kram