Detta är bara makalöst gott, och inte alls svårt att laga. Marinaden till fläskytterfilén gör ytan lite krispig och salt-söt. Detta i kombination med denna pigga asiatiska sallad blir ren magi. Ni måste testa, receptet kommer här!! Passar lika bra som vardag till fest ❤️ 4 pers, 40 min + marinering av kött 2h el mer Ingredienser 850g fläskytterfilé Marinad 1/2 dl hoisinsås 1/4 dl kinesisk soja 1/2 dl ketchup 1/2 msk socker Sallad (Egentligen vilken typ av sallad man vill) 1 påse mixsallad 2 avokado 1-2 morötter, skurna i smala stänger Cocktailtomater (om man vill) 1/2 gurka, skuren i stänger Dressing 1/2 dl inlagd ingefära (Gari) 2 lime, pressade (saften) 1 msk salladslök (el 1/2 schalottenlök) 1,5 msk sesamolja 1,5 msk ljus japansk soja 1/2 röd mild chilifrukt Topping Rostsade sesamfrö Koriander (Kan uteslutas om ni inte gillar) Gör så här 1. Blanda samman ingredienserna till marinaden. 2. Ansa fläskytterfilén från ev hinnor, och dela den om den är tjock en gång på länden. Lägg ner i marinaden och låt stå svalt minst 2h med plast över. 3. Mixa ihop dressingen med stavmixer till en relativt slät dressing. Smaka av och ställ svalt till servering. 4. Sväng ihop salladen. Mixsallad, morotsstänger, gurkstänger, skivor av avokado och en kvartar av cocktailtomater. 5. Grilla köttet på grillen till en innertemp på 68 grader. (När den sedan får vila ca 4-5 min går den upp till 70 grader som vi vill att den skall göra) 6. Tranchera köttet (skär upp) och lägg på ett fat. Strö över rostade sesamfrö som du rostat gyllene i en torr panna på medelhög värme. 7. Häll dressingen över salladen och toppa med sesamfrö & koriander (om önskas) 8. Servera & njut!! SÅÅ gott ❤️