Hej fina ni 🧡Fried rice, har ni testat??Om inte så testa gärna min variant, och bjud Hela familjen.. Mina barn fullkomligt Älskar den. Här kommer receptet! 4 port, 20 minIngredienser 4-5 port kokt ris 2 kycklifiléer kokta i buljong & isärdragna 3 salladslökar 2 vitlöksklyftor finhackade 1,5 msk finhackad färsk ingefära 2 msk japansk soja 1 msk sesamolja (rågad) 2-3 morötter, strimlade el hyvlade 4 ägg, uppvispadeGör så här Det du behöver till en början är kokt ris från tex gårdagen och kycklingfilé som fått koka mör i buljong (Koktid ca 30-40 min) 1. Finhacka vitlöken, färsk ingefära och finstrimla salladslök. 2. Fräs i olja på medelhög värme hastigt och vänd i särdragen kyckling, låt fräsa samman. 3. Vänd i riset, blanda och låt fräsa / steka ihop. 4. Dra riset åt sidan eller forma ett hål i mitten där ägget skall bli äggröra. Vispa upp äggen i en skål, salta, peppra och häll ner. Rör och dra fram och tillbaks i äggröran tills ägget nästan helt koagulerat. (Blivit äggröra) 5. Blanda sedan samman med riset och kycklingen. 6. Tillsätt soja och sesamolja, vänd runt. Ha till sist i hyvlade morötter och hackad koriander. 7. Lägg upp på tallrikar, servera med mer koriander och massa limeklyftor - servera!Såå enkelt, och SÅ jäkla gott ♥Fler Tips! Toppa med rostade sesamfrö, salta jordnötter eller annat du gillar. Man kan om man vill ha i mer grönsaker som sugarsnaps, broccoli mm. Men mina barn älskar den så här, det kommer dina också göra.Kram Cattis