Minglets tilltugg på nolltid! Salmalax med pepparrotsfärskost & wasabi-sesam krydda - Kan det bli enklare att bjuda på ett festligt tilltugg ? ca 20 snittar, 5 min Ingredienser 180g salmalax 2-3 msk färskost- pepparrot Wasabi-sesam krydda (finns i kryddhyllan) Krasse, att dekorera med Gör så här Barnsligt enkelt & så gott!! 1. Skär salmalaxen i 0,5 cm tjocka skivor. 2. Ta lite färskost på spetsen av en kniv och bred på ena halvan av laxbiten. 3. Vik över andra lilla halvan och strö över lite Wasabi-sesamkrydda uppe på. (Hittar ni inte denna krydda i kryddhyllan så blanda i lite wasabi i färskosten och toppa med rostade sesamfrön) 4. Lägg på ett uppläggningsfat och förvara svalt till servering. Tips! Dra i en tandpetare i varje snitt så blir det enkelt att äta till bubblet. Det behöver inte alltid vara så svårt att skapa en lyxig känsla :) Smakligt drinktilltugg ♥ Happy Friday