Nytt år, nu kör vi!!Detta är bland det godaste av tacos!!! Herre gud, på 30 min har ni en lyxmiddag framför er som inte alls är svårt att fixa.. Ni MÅSTE testa!!! Här kommer receptet 🌮❤️ 4port, 30 minFriterad kycklinglårfilé 800g kycklinglårfilé 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk paprikapulver 1/2 tsk malen ingefära 1/2 tsk salt 1 krm chilipulver 15 varv med svartpepparkvarnen 2-3 dl panko 2 ägg, uppvispade3-4 dl olja att fritera iChilimajjo 1 dl hellmans majjo 1 msk srirashasås 1/2-1 tsk japansk sojaAsiatisk råkostsallad 250g råkostsallad (riven vitkål & morot) 1/2-1 kruka koriander, hackad 1/2-1 pressad lime 1/2-1 tsk sesamolja Tillbehör Tortillabröd (minst 8st...) LimeklyftorGör så här 1. Mät upp vetemjöl, paprikapulver, malen ingefära, chilipulver, salt och nymalen svartpeppar i en skål. Blanda väl. 2. Mät upp panko i en annan skål, och vispa upp äggen i en tredje. 3. Dela lårfiléerna i två delar (om de är stora) och doppa (panera) först i mjölblandningen, sedan ner i ägget och till sist ner i psnko’t. Se till att alla moment täcker låtfileerna. Lägg på ett fat. 4. Blanda samman ingredienserna till chilimajjon, ställ svalt. 5. Lägg råkostsalladen på ett fat, ringla över sesamolja, pressa över citron och hacka över färsk koriander. Vänd runt och ställ svalt. 6. Hetta upp rapsolja, matolja el frityrolja i en kastrull till 160-165 grader. Lägg ner 3-4 lårfiléer i taget och fritera i 3-4 min. Lägg upp på ett fat med hushållspapper, salta väl och ställ in i ugnen på 125 grader för att hålla värmen. Repetera friteringen tills all kyckling är friterad. ServeringStäll fram råkostsalladen, chilimajjon, kycklingen, tortillabröd och limeklyftor på bordet. Låt var och en göra sin taco. Njuuut, för detta är världsgott!!!! 😍🙌🏻🙌🏻🌟🌟🌮🌮