Hallå på er! Alltså, ni måste bara baka denna. Så enkelt & så gott. Tänk er en kladdigt härlig kladdkaka med toner av mint med ett krämigt chokladtryffeltäcke. ♥ Mumma för själen & gommen, receptet kommer här! 10-12 bitar, 30 min (behövs en 20 cm springform) Ingredienser Smör & kakao, att "bröa" formen med After eight kladdkaka 150 g smör, smält 1,5 dl strösocker 1 dl farinsocker 1 msk vaniljsocker 1 dl kakao 3 ägg 2 dl vetemjöl 14 bitar After Eight Chokladtryffeln 150-160 g mjölkchoklad, finhackad 1 dl grädde Dekoration & tillbehör After Eight, halverad i trekanter Florsocker, att sikta över Lättvispad grädde el glass, att servera till Gör så här Spänn fast ett bakplåtspapper i botten av en 20 cm springform + smöra & pudra kakao i botten och en bit upp på kanterna - Sätt ugnen på 175 grader 1. Smält smöret i en kastrull 2. Blanda i strösocker och farinsocker i det varma smöret. 3. Tillsätt kakao & vaniljsocker, rör om. 4. Rör i mjölet till en tjock kladdig smet, och knäck sedan i äggen ett i taget. Rör till en tjock, blank och fin smet. Fyll sedan upp hälften av smeten i springformen, lägg på 14 st after eight bitar och täck sedan med resterande del smet. (Bred ut så chokladbitarna täcks helt) 5. Sätt in i ugnen i ca 20 min (beroende på ugn), den skall vara kladdig i mitten. 6. Gör under tiden chokladtryffeln genom att koka upp grädden snabbt och sedan låta den finhackade chokladen smälta ner i grädden. (Koka upp grädden snabbt och ta genast bort den från plattan innan chokladen blandas i) 7. Ta ut kakan från ugnen, låt svalna något. 8. Bred på chokladtryffeln och ställ svalt. 9. Dekorera med skurna trekanter av After Eight och sikta över florsocker. 10. Redo att servera till en klick lättvispad grädde eller vaniljglass! Lycka till med denna magiskt goda After Eight-kladdkaka ♥ ♥ ♥