Jag säger bara smulpaj... Mmmm ♥ Ljummen smulpaj med blåbär och en fluffig vaniljvisp till, ja tack! Receptet kommer här. 4-6 port Ingredienser: 100 g smör 1 1/2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 dl kokos 1/2- 3/4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 250 g Blåbär 1 msk potatismjöl 4-6 nypor socker Gör så här: Sätt ugnen på 150-165 grader varmluft. Nyp ihop smör, socker, vetemjöl, vaniljsocker, havregryn & kokos till en härlig smuldeg. Lägg dem frysta blåbären i en sil. Häll på potatismjölet och sikta omkring tills alla blåbär är täckta av ett tunt lager potatismjöl. Lägg lite smuldeg i botten av en form, alt i muffinsformar eller som jag gör, sätter ner bakplåtspapper i en form så var och en får ett eget knyte vid servering. (Knyt till med ett bomullssnöre - matlagningssnöre) Lägg sedan på en näve blåbär, en nypa socker och toppa med smuldeg. Sätt in formarna i ugnen i ca 15-20 min tills smuldegen fått en gyllene färg och blåbären blivit krämiga. Servera med din godaste vaniljsås, vaniljvisp eller vaniljglass. Det är alltid kul att laborera med utseenden och uppläggningar. Det skapar ett visuellt intresse som gör rätten extra god :) Lycka till med baket, Kram C