God morgon mina härliga läsare! Hur mår ni idag? Jag mår toppen, vi är kvar i sommarhuset i Båstad och solen skiner än. Nu har det ju varit underbart väder i över en vecka. Lovely! :) Igår testade jag lite i köket och det blev en underbar Bounty-kladdkaka där en del av strösockret är utbytt mot florsocker. Blev en mjukare kaka med mindre sockerkristaller, även lite "less sugar". Ca 1 dl mindre socker än vanlig kladdis, Gott!! Här kommer receptet. Ingredienser 150 g smör, smält 1,5 dl strösocker 1 dl florsocker 2 dl vetemjöl special 1 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 paket dubbel Bounty Gör så här Sätt ugnen på 170 grader varmluft. Smöra och bröa en 20cm springform. (jag bröar med en mix av mjöl & kakao) Smält smöret i en kastrull. Dra bort från värmen. Tillsätt mjöl, socker, vaniljsocker och kakao. Rör samman. Tillsätt tillsist äggen ett i taget och rör till en jämn black lite tjockare smet. Häll över smeten i den smorda formen. Dela varje Bounty i 4 bitar och sätt ner i den ogräddade kakan. Sätt in kakan i ugnen i ca 15-17 min. (Beror på ugn) Kakan skall vara kladdig i mitten men ändå hålla ihop när du skär i den sedan. Känn med handen uppe på kakan så känner du om den är fast men kladdig inuti. Ta ut kakan och låt svalna något. Servera med en klick vaniljglass eller kokosglass. Så himla gott för oss som älskar Bounty :) Choklad & kokos = sant! En kaka som är lika god som fika som efterrätt! Lycka till med kakan, den är försvinnande god!! Kram C