Chokladbrownies med nutella- & färskostswirl, behöver jag säga mer? 45 min, ca 25-30 brownies Browniesmet: 200 g smör, smält 200 g mörk choklad 70% 3 ägg 2,5 dl strösocker 1 3/4 dl vetemjöl special 3/4 kakao 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 1 nypa salt Färskostswirl + Nutella: 400 g phialelphiaost 2 ägg 3/4 dl socker 1 tsk vaniljsocker 5 msk Nutella Gör så här: Sätt ugnen på 165 grader varmluft. Klä en form ca 30x20 cm med bakplåtspapper. Smöra & pudra över kakao. Smält smöret, dra av från plattan och bryt ner den mörka chokladen. Låt smälta samman. Gör under tiden färskostswirlet. Vispa samman färskost, ägg, socker och vaniljsocker. Ställ åt sidan så länge. Blanda mjöl, bakpulver, kakao & vaniljsocker i en separat bunke. Rör med gaffel tills allt är jämt fördelat. Vispa ägg och socker lite lätt i en egen bunke. Tillsätt sedan chokladsmöret och mjöl-kakaoblandningen, rör till en fin, jämn smet. Värm Nutellan lite i mikron så att den blir lösare och lätt att swirla in i smeten. Häll browniesmeten i formen. Häll över nutellan och swirla in den i smeten. ( Dra med handtaget på en sked ner i smeten så att nutellan swirals in i smeten. Häll tillsist på den vita swirlen. Häll på lite successivt och swirla in även den i brownismeten. (Dra med skeden och försök få fram härliga brun-vita spår i brownin.) Sätt in i ugnen i 25-30 min (beroende på ugn) Ta sedan ut kakan, låt svala helt och skär ut önskade storlekar på brownies. En brownie med extra allt, så himla gott!!!