Alltså jag har verkligen en secret crush i Nicholas Vahé's JAM -Passion & coconut- Jag brukar äta den till frukost med lite turkisk yoghurt & bär, eller rent utav blanda ner lite i min kvarg efter träning. Men idag tog jag den till spetsen tror jag, det blev succé i min cheesecake. Ni kommer ÄLSKA! Här kommer receptet :) Ingredienser 1 paket Oreokex (hela kakorna, mixade till smulor) 3 ägg 1/2 dl socker 2 tsk vaniljsocker 200 g Philadelphiaost 1,5 dl JAM Passion & coconut (Nicolas vahé) 3 dl grädde Gör så här Mixa hela Oreokakor i en mixer eller krossa dem med mortel tills det bara blir smulor av kexen. Täck botten på en springform med smulet, ca 20-24 cm i diameter, platta till lite. Separera äggulan och vitan i två olika skålar och häll upp grädden i en tredje skål. Vispa samman äggula, socker, vaniljsocker tills det blir vitt och poröst. Rör sedan i Philadelphiaosten & passion - coconut jamen till en slät smet. Vispa upp grädden. Inte för hårt vispad, utan lite lagom mellan tjock. Vispa upp äggvitan till hårt skum, så hårt att du kan vända på bunken utan att något faller ur. Blanda försiktigt ner grädden i "ägg-Philadelphia-coconut smeten" Vänd till sist ner äggvitan, och tänk på att verkligen vända ner den så att den behåller sin fluffighet. När allt är nedvänt och den ser jämn och slät ut häll den i formen och ställ in i frysen minst 4 h. Ta fram cheesecaken ca 10 min innan servering. Servera denna ljuvliga cheesecake med lite färska hallon, Njut!! Tips! Hittar man inte denna JAM så byt ut mot fruktpuré av något slag. Persika, mango eller liknande. Reglera då sockermängden själv. Smaka av,smaka av. :) Lycka till, Kram