1 kladdkaka, ca 12-14 bitar Ingredienser 150 g smör 3 ägg 1 dl ljust muscovadosocker 2 dl strösocker 1,5 dl kokosmjöl, mandelmjöl eller hasselnötsmjöl 1 tsk vaniljsocker (el 1 krm vaniljpulver) 1 dl kakao 1 nypa flingsalt Gör så här 1. Sätt ugnen på 170-180 grader. 2. Smöra och mjöla (kokosmjöl, mandel el hasselnötsmjöl) en springform täckt med bakplåtspapper. 3. Strö lite vaniljsocker på botten. 4. Smält smöret i en kastrull och blanda samman alla torra ingredienser i en skål, blanda väl. 5. Rör ner blandningen i det smälta smöret och tillsätt sedan ett ägg i taget. 6. Rör till en slät och fin smet, fyll upp i den smorda formen. 7. Sätt in i mitten av ugnen i ca 15-16 min. Kakan skall ha en kladdig "mitten" men inte rinnig. Ta ut, låt svalna och servera till en klick grädde el glass ♥