Jag skall tala om en sak för er! Detta är den absolut godaste pajen som jag någonsin ätit 🥧🍓 Den är MAGISK på riktigt!! Inte alls svår att göra heller, ni måste bara testa!!! Här kommer receptet 👐🏼 8 bitar, 75 min Ingredienser Pajdeg 150g smör, kallt 1 dl strösocker 4- 4,5 dl vetemjöl 1 äggula 1 msk iskallt vatten Fyllning 500g färska jordgubbar 2 msk maizena (potatismjöl går såklart lika bra) 2 msk strösocker Kokoskrisp 100g smör 1 dl riven kokos 1 dl vetemjöl 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker Gör så här 1. Nyp ihop tärningar av det kalla smöret med mjöl & socker. När det blir en smulig massa tillsätt äggulan och någon msk iskallt vatten. 2. Rör inte för mycket i pajdegen, vi vill ha en luftig och mör pajbotten sen. 3. Forma till en boll och platta till. Lägg i kylskåpet i plast el en plastpåse i ca 20 min. 4. Ta ut degen, kavla ut och lägg i en pajform. Gärna med löstagbar botten. 5. Tryck ut pajdegen så den klär in formen upp på kanterna. Ställ in i kylskåp 40 min. 6. Sätt ugnen på 175 grader varmluft, förgrädda pajskalet i ca 12-15 min. Förbered kokoskrisp & fyllning 1. Smält smöret, dra bort från värmen och ha i övriga ingredienser till kokoskrispet. Ställ åt sidan. 2. Ansa jordgubbarna och dela på hälften, el kvartar om de är stora. Blanda upp i en skål med maizena och strösocker. Preppa pajen 1. Ta ut den förgräddade pajbotten från ugnen. 2. Fördela ut jordgubbarna och strö över kokoskrispet. 3. Sätt in i ugnen på 175 grader i 20 min, tills kokosen blivit gyllene och jordgubbarna ”bakade”. ’Ta ut, låt svalna och servera till en klick grädde & ev vaniljglas.. 🍓🍦🍓🍦🍓 MAGI på Hög Nivå... Jag vill aldrig äta någon annan paj efter denna, vi får se vad ni säger..❤️🍓❤️🥰❤️