Idag är det Alla Hjärtans Dag! ♥♥♥ Vad passar bättre än att baka en Stor Härlig Kärleksmumstårta!? Här har jag gjort klassiska kärleksmums, men i tårtform där jag även fått in glasyren som ett mellanlager i kakan.. mmm.. Galet gott!! Här kommer receptet ♥ Ingredienser 2oo g smör, smält 4 dl vetemjöl special 3/4 dl kakao 1 msk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 dl mjölk 3% 5 ägg 4 dl strösocker Glasyr 150 g smör, smält 3/4 - 1 dl Espresso 8 dl florsocker (ca) 2 tsk vaniljsocker 4-5 msk kakao 1 dl kokos Gör så här Sätt ugnen på 180 grader varmluft. (175 grader om din ugn jobbar varmt) Smält smöret och tillsätt mjölken. Smöra och mjöla samt sikta över kakao i en springform 24-26cm. (Jag kör även bakplåtspapper i botten) Använder man en mindre form blir det smet över som går till spillo. Blanda samman mjöl, bakpulver, kakao & vaniljsocker i en separat skål. Vispa ägg och socker poröst, tills det blir vitt och fluffigt, ca 3 min. Vänd ner mjölblandningen med en slickepott och tillsätt sedan smör och mjölkblandningen. Rör inte för mycket utan vänd ner, så håller sig smeten luftig och fin, vilket ger en härligt luftig kaka. Sätt in kakan i ugnen i ca 30-35 min ( När du kan sticka ner en teststicka och den kommer upp utan kladd är den färdig) Öppna inte ugnen i onödan för tidigt, då sjunker kakan. Ta ut kakan när den är klar och låte den svalna. Gör glasyren Smält smöret och preparera en espresso. Blanda samman. Rör ner florsocker, kakao & vaniljsocker. Rör till en jämn smet. Den får inte bli för rinnig och inte för tjock. Det skall finnas en viss glans i den. Dela kakan i två bottnar. Bred på glassyr med ett önskat lager och lägg sedan på "locket", övre botten. Klä nu in tårtan med resten av glasyren och täck den med kokos runt hela. Dekorera med Malteser-kulor (kan uteslutas) innan servering. Makalöst gott, och extra njutbart med extra mycket glassyr, både insida & utsida. Delicious! :) Glad Alla Hjärtans Dag från mig ♥