Detta är MAGI på riktigt. Kladdig & härlig kladdkaka med Daimfluff & bär. Så galet gott och enkelt att svänga ihop. Receptet kommer såklart här! Dessert för minst 8-10 pers, 30 min (+ kyl av Daimfluff 2-3 h) Ingredienser 150 g smör, smält 1 dl kakao 3 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 2 dl vetemjöl 1 nypa salt 3 ägg Daimfluff 2-3 dl grädde 1 dubbelDaim, krossad Dekoration krossad daim färska hallon färska blåbär vaniljsocker, siktat över Gör så här Kladdkakan 1. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj en springform. Jag smörjer med smör och använder vetemjöl & kakao som "ströbröd". 2. Smält smöret, dra bort från värmen och tillsätt alla ingredienser till kladdkakan. Rör i äggen sist! Rör till en slät kladdig smet och fyll sedan upp formen. 3. Sätt in kakan i ugnen i ca 20-25 min (beroende på ugn och storlek på springform du väljer). Kakan skall vara kladdig i mitten, så känn på den efter 20 minuter och se om den känns någorlunda fast men ändå kladdig. 4. Ta ut & låt svalna. Daimfluffet Medan kladdkakan är i ugnen så kan du preparera Daimfluffet. 1. Hetta upp grädden i en kastrull, dra bort från plattan och häll i hackad Daim. Rör slätt tills all Daim smält in i grädden. 2. Häll upp i en skål och ställ svalt med plast över till servering / dekoration av tårtan. Servering När kakan svalnat i rumstemp (ställ inte in den i kylskåpet). Vispa upp Daimfluffet med elvisp. Vispa, vispa tills det blir fluffigt som mousse, och spritsa snyggt sedan på kladdkakan. Dekorera med färska hallon, blåbär, krossad Daim och lite siktat vaniljsocker över. MAGI!!