Hej härliga ni! I samarbete med Marabou har jag hittat på ett påsk-pyssel med det godaste jag vet, nämligen Choklad..! Detta påsk-pyssel är inte bara är otroligt kul att göra utan även såklart försvinnande gott att äta. Jag vet inte hur många chokladägg jag ätit nu :) men Många!! Jag har spelat in en liten film till er här, där jag visar hur man bus-enkelt svänger ihop dessa barnsligt goda påskägg av kladdkaka och Marabou mjölkchoklad. Hoppas att ni får ett litet tips inför påsk, jag tror ni måste testa detta. Här kommer filmen! https://www.youtube.com/embed/HLHU_iqhLDE 8-10 Kladdkaksägg Ingredienser 1 liten kladdkaka 400-600g Marabou mjölkchoklad, smält Toppings / Dekoration Non Stop Strössel, valfritt Vit choklad, smält Gör så här 1. Smält mjölkchokladen i mikron. 2. Skär kladdkakan i lagom stora tårtbitar och forma / rulla till ägg. 3. När äggen är formade, lägg in dom i frysen 10-15 min innan dom doppas i chokladen. (Då stelnar chokladen fortare) 4. Ta ut äggen. Lägg på ett galler precis som i min film med en tallrik eller bakplåtspapper under. 5. Täck äggen med den smälta mjölkchokladen, låt överflödig choklad rinna ner på tallriken/pappret. 6. Passa nu på att dekorera äggen med önskad topping. Jag tycker att äggen blir fina när man sätter på massa Non Stop i olika färger. Färger hör verkligen påsken till tycker jag! 7. En annan topping jag verkligen tycker är fin är att man ringlar vit choklad över ägget. Smält då den vita chokladen, även den i mikron försiktigt. 8. Fyll upp i en liten spritspåse, klipp bort spetsen från påsen och ringla chokladen över i önskat mönster. 9. Lek med toppings & färger, det är kul! 10. Sätt in äggen i frysen igen och låt chokladen stelna helt! Ät, njut & Glad påsk ♥