Alltså, jag tror jag hamnat i chokladhimlen!! Har ni sett att Nöt-Crème Original har kommit som chocokulor fyllda med nötkräm i godishyllan? Om ni bara visste så gott detta är. Kladdkaksmuffins med Nöt-Crème. Jag finner inga ord... Jo, här kommer receptet! 6 st kladdmufins, 25 min Ingredienser 150 g smör, smält 2 dl vetemjöl 2 3/4 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 dl kakao 2 ägg 1 nypa salt 6 st Nöt-Crème Kulor (nytt godis) Tillbehör Lättvispad grädde O'Boy, att pudra över Gör så här Sätt ugnen på 150-160 grader varmluft Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, vetemjöl, kakao, vaniljsocker, ägg och salt direkt ner i kastrullen. Rör till en jämn lite tjockare, kladdig smet. Häll smeten i muffinsformar. Jag använder formar från Nicolas Vahé då dem är stabila, lite tjockare & håller sin form så bra. Lägg i en kula Nöt-Crème i mitten på varje och tryck ner den. Sätt in plåten i ugnen i 15-16 min, muffinsen skall vara kladdiga men man skall kunna ta loss muffinsformen när dem svalnat, som på bilderna. Servera Nötkräms-kladdisarna till lite lättvispad grädde. På bilden har jag vispat grädden med lite O'Boy och sedan pudrat O'Boy över + florsocker. Kan kanske vara det godaste jag smakat på länge. Ni måste bara prova! Jag vet inte om en efterrätt kan bli så mycket godare?!