God morgon på er :) Igår kväll bakade jag en paj som bara blev SÅ god!! Knäckig, söt, syrlig med en underbar textur. Jag serverade den tillsammans med vaniljvisp... Oj oj.. försvinnande gott!! Här kommer receptet, lycka till med baket! Ingredienser 225 g smör 2 dl farinsocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl havregryn 4 dl Pâtisseriemjöl, eller vetemjöl special 250g hallon Färska eller frysta 300g färska blåbär 1 msk potatismjöl Gör så här Sätt ugnen på 170 grader varmluft. Tärna smöret och lägg ner i en bunke. Tillsätt farinsocker, vaniljsocker, havregryn och mjöl. Kör med elvisp tills allt går ihop, eller kör allt i en assistent till en jämn, fast deg. (Smaka på degen, såå god!!) När degen gått ihop, tryck ut den i en springform 20cm så att den täcker botten och går upp på kanterna. Spara deg till ett "lock". Rista hallon och blåbär i ett durkslag med potatismjölet, så att bären täcks av ett tunt lager. Häll ner bären i "pajskalet" och kavla sedan ut resterande deg till ett lock. Kavla på ett smörpapper så släpper den lätt när du läggen det uppe på bären. Sätt in i ugnen i 30 min. Ta ut och låt den svalna, eller iaf ljummen till servering. Servera med en god vaniljvisp som du vispat upp riktigt tjock och muffig :) Bästa pajen i min smak. Den är bara SÅ himla god. Och det bästa av allt, så enkel att göra! Som bilden ovan skall den se ut innan locket läggs på och går in i ugnen! Ha en underbar dag hörni, Kram Catarina