Hur gott är det inte med kokostoppar? Det är enkelt att göra (på 25 min är fikat färdigt), gott så in i bomben & till och med glutenfritt. Bra va? :) Mina kokostoppar väljer jag att smaksätta med vanilj och lite citronskal, fantastiskt gott! Här kommer receptet. 11-12 st, 25 min Ingredienser 50 g smör, smält 200 g kokosflingor 1 dl strösocker 2 ägg 1/2-1 krm vaniljpulver lite rivet citronskal (max ett krm) Gör så här 1. Sätt ugnen på 165-170 grader varmluft. 2. Smält smöret. 3. Rör ihop ägg och socker i en bunke, tillsätt sedan kokosflingorna. 4. Rör i vaniljpulver, lite rivet citronskal & det smälta smöret i smeten och låt sedan stå 8-10 min för att dra. 5. Forma 11-12 toppar med hjälp av en sked och ställ snyggt på en plåt med bakplåtspaper. 6. Sätt in i ugnen i 15 min tills toppen blir lite gyllene. (Sänk värmen om topparna blir för mörka) 7. Ta ut och låt svalna. Tips! Vill man så kan man doppa botten av kokostopparna i smält mörk choklad när dom svalnat helt, för lite extra lyxiga kokostoppar. Men jag lovar er, dom är goda som dom är :) Bjud dina nära och kära på en god fika såsom dessa enkla kokostoppar. ♥ Och har ni inte testat min galet goda Kladdkaka med dumle & havssalt så tycker jag att det är dags, smakgaranti!! ;) Ha en härlig dag, Kram C