Har ni bjudit era gäster på mini-pavlovas någon gång? Perfekta desserten som går att förbereda långt innan. Hur galet gott är det inte med en seg härlig maräng till syrliga hallon i kombination med smarrig vaniljgrädde & bär? Så gott! Receptet kommer här! ca 10 mini-pavlovas, 40 min Ingredienser 3 äggvitor 2,5 dl strösocker 1 tsk citronsaft Hallongrädde 3 dl vispgrädde 2 dl frysta, krossade hallon 1 tsk vaniljsocker, el efter smak Topping Färska hallon Blåbär Gör så här 1. Sätt ugnen på 140 grader 2. Vispa samman äggvitorna med 1 dl socker till att börja med ca 2 min. När marängen börjar tjockna tillsätt resterande mängd socker och citronsaft. Vispa sammanlagt ca 4 min så har du en fast härlig och blank maräng. 3. Fyll upp en spritspåse med maräng och spritsa rundlar à 8-10 cm i diameter. Ps. Se till att få en liten grop i marängens mitten så att du sedan kan fylla upp den med hallongrädden sedan. 4. Sätt in i ugnen på först 140 grader i 8-10 min, sänk sedan till 100 grader och låt stå 25 min ytterligare. (Marängen skall vara lite seg och kladdig i mitten.) 5. Ta ut och låt svalna. Hallongrädde 1. Vispa grädde fluffigt och vänd i vaniljsockret. 2. Krossa dom frysta hallonen lite och vänd ner. Servering Fyll dina små, söta & härliga mini-pavlovas med hallongrädden, toppa med färska bär och ett litet blad citronmeliss. Servera direkt! Såå gott!!! ♥