En klassisk frozen cheesecake är ju bara så makalöst gott. Jag tycker verkligen att det är så gott att jag inte ens vill ändra originalreceptet. Men däremot kan man ju pynta tårtan på ett lite roligare sätt. Jag tryckte dit våffelstrutar som jag fyllde med bär. Jordgubbar, hallon & blåbär. Hur enkelt som helst och det blev ju jättegulligt ♥ Detta kommer imponera på era gäster, lovar! 6-8 port, 20 min + (6 h frys) Ingredienser 15 st digestivekex (jag körde på sockerfria) 100 g smör, smält 4 dl vispgrädde 4 ägg, äggulor i en skål & äggvitor i en annan 2 dl socker 1/2 msk vaniljsocker 300 g Philadelphia Dekoration Strutar & bär till garnering Gör så här 1. Smält smöret och krossa digestivekexen fint. 2. Häll i smöret i de finkrossade kexen, blanda väl så smöret verkligen blandas med kexen. Tryck ut i en springform (ca 25-26 cm). Botten & upp på kanten en bit. 3. Vispa äggulor, socker & vaniljsocker fluffigt med elvisp i en skål. Rör/vispa sedan i Philadelphia till en slät smet. 4. Vispa upp grädden i en annan skål (lagom tjock, inte smör). 5. Och vispa till sist äggvitorna (med rena vispar) till hårt skum i en tredje skål/bunke. 6. Vänd ner grädden i äggule-vispet, och till sist vänd ner äggvitan. -Vänd försiktigt runt så att äggvitan bevarar sin luftighet och gör smeten fluffig & härlig. 7. Häll ner smeten i formen klädd med digestive. och ställ i frysen. 8. När ca 1 h gått stick ner önskat antal strutar. (Man får vänta någon timme så att glass-smeten är lite stabil och kan hålla strutarna uppe.) 9. Frys tårtan minst 6 h. 10. Ta fram tårtan ca 20-30 min innan servering och fyll strutarna med önskade bär & dekorera med lite grönt som citronmeliss. Makalöst gott och så galet enkelt fixat! Lycka till fina ni ♥