Familjens favorit! Smulpaj, vad kan vara enklare att göra i ordning än denna perfekta dessert? Det finns ju olika recept på smulpaj, och jag tror att alla gör sin egen twist på den. Skillnaden på min och andra är att jag har kokos & havregryn i min och toppar sedan pajen med sirap innan den går in i ugnen :) 4-6 port Ingredienser: 100 g smör 1 1/2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 dl kokos 1/2- 3/4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 225-250 g hallon 1/2 msk potatismjöl 1 msk ljus sirap, ( att ringla över pajen ) Gör så här: Sätt ugnen på 150-165 grader varmluft. Nyp ihop smör, socker, vetemjöl, vaniljsocker, havregryn & kokos till en härlig smuldeg. Lägg dem frysta hallonen i en sil. Häll på potatismjölet och sikta omkring tills alla hallon är täckta av ett tunt lager potatismjöl. Lägg lite smuldeg i botten av en form. Lägg sedan på hallon och toppa med smuldeg. Ringla till sist över lite sirap och sätt in formarna i ugnen i ca 20-25 min tills smuldegen fått en gyllene färg. Servera med din godaste vaniljsås, vaniljvisp eller vaniljglass.