Happy Friday!! :) Funderar ni på tilltugg? Då kommer här ett fantastiskt trevligt recept på ett enkelt tilltugg som känns riktigt lyxigt, men är extremt enkelt att göra. Receptet kommer här! 15 min, ca 15 rullar Ingredienser 90 g bresaola, (torkat nötkött, 15 skivor ) 100 g ricotta 70-75 g riven parmesan lagrad 22 mån 6 st färska basilikablad, finhackade 20 g pinjenötter, rostade + finhackade 2-3 droppar citronsaft Salt / malen svartpeppar efter smak 20 g ruccola Gör så här 1. Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills dem blir gyllene. Låt svalna. 2. Blanda samman ricotta & riven parmesan. 3. Finhacka den färska basilikan och pinjenötterna och blanda i. 4. Smaka upp med ett par droppar citronsaft, salta & peppra. Röran skall vara ganska fast, som en kräm. 5. Lägg ut bresaola-skivorna på en skärbräda och bred ut lite ricottakräm på varje. Ca 1 tsk / skiva bresaola räcker. 6. Lägg på några blad ruccola och rulla ihop till rullar. Lägg på ett fat och det är färdigt att servera! (Dem klarar att förberedas någon timme innan, håll dem kylt bara) 7. Dekorera med riven parmesan och färsk basilika. Enkelt, gott, snyggt och ett väldigt trevligt tilltugg :) Smakligt tilltugg :)