Att försöka baka glutenfritt är inte alltid lätt men här har jag tagit fram ett toppenrecept! Dessa majstortillas är både glutenfria och helt fantastiskt goda. Underbar konsistens och himla lätta att göra ♥ Här kommer receptet och ni måste bara testa nästa gång ni äter tacos eller annat gott med tortillas! 6 tortillas, 20 min Ingredienser 2 dl majsmjöl 1,5 msk fiberhusk 1 msk maizena 3/4 tsk salt 1 ägg 1,5 dl mjölk Gör så här 1. Blanda samman dom torra ingredienserna 2. Tillsätt ägget och mjölken och rör till en jämn deg. 3. Låt stå 10 min och dra. 4. Rulla ut degen till en längd (Använd majsmjöl vid utbakning) och dela i 6 bitar. 5. Platta till och kavla ut varje bit till en tunn, fin & rund tortilla. Använd rikligt med majsmjöl så att det går lätt att handskas med dom tunna bröden. 6. Trava färdiga tortillas ovanpå varandra på en tallrik. Lägg en annan talrik, upp och ned över som lock så att dom inte torkar till. 7. När alla är utkavlade, hetta upp en torr stekpanna. 8. Stek bröden ca 25-30 sek / per sida, tills bröden får fin gyllene färg. 9. Lägg över på en tallrik och när dom blivit ljumna, lägg in i en plastpåse så blir konsistensen Perfekt! (Man vill ju inte ha knapriga tortillas. Mjuka & härliga skall dom vara :-) ) 10. Låt bröden ligga i plastpåsen och ta ut en och en under middagen. Njut av galet goda, nyttiga, fettfria (inget smör, ingen olja) & glutenfria majstortillas. Lätt som en plätt :-) Smaklig Taco ♥