Här om dagen testade jag Lindas bakskolas långpannebröd. Supergott!Idag blev jag sugen på att göra det på mitt vis, så här kommer mitt recept. SÅ gott bröd, ni måste testa!! ♥️ 16-20 bitarIngredienser8 dl mjölk 1,5%50g jäst1,25 dl brödsirap3 tsk salt1 msk brödkryddor1/2 dl rapsolja19 dl vetemjölGör så här1. Värm upp mjölken till 37 grader (fingervarm)2. Smula jästen i en stor bunke, häll sedan den ljumna mjölken över. Rör tills jästen smält. 3. Tillsätt brödsirap, salt, brödkryddor och rapsolja, rör om. 4. Rör sedan i mjölet till en fin deg. 5. Låt degen jäsa under bakduk ca 50 minuter.6. Dela degen i två delar och tryck ut vardera på varsin plåt täckt med bakplåtspapper. Varje kaka bör vara 3cm hög. (Använd mjöl på händerna så det inte kladdar)7. Skär bröden i 8 delar med hjälp av en kniv, nagga med gaffel och låt jäsa 30 min ytterligare under bakduk. 8. Baka bröden i ugnen på 200 grader i 12 minuter. Ta ut och låt svalna under bakduk. Förvara brödet i plastpåsar. Jag fryser in och tar fram eftersom. ♥️♥️