Ingredienser:1/4 färsk jäst5 dl vatten, kallt 1 msk honung el socker 🍯1,5 tsk salt1 msk olja, oliv, raps, el solros 🌻ca 9- 9,5 dl vetemjölToppingSolrosfrö, valmofrö, sesam, pumpafrö, linfrö eller riven ost.Gör så här:1. Smula jästen i en bunke och rör ut med vattnet. Rör i resterande ingredienser och arbeta bara precis ihop den till en kladdig deg.2. Täck över degskålen med plast och ställ in i kylskåpet över natten. Gärna 12h3. Sätt ugnen på 220-225 grader varmluft eller 225 grader över / under värme. Stjälp upp den nattjästa degen på ett mjölat bakbord och dela den i 10-12 bitar. Vänd bitarna hastigt i mjölet, men arbeta inte degen, då försvinner luften vi vill ha kvar i frallorna. Lägg frallorna på en plåt med bakplåtspapper. Toppa med ev önskade frön som solrosfrö, valmofrö, sesam, pumpa el linfrö.4. Sätt in frallorna i mitten av ugnen och grädda ca 15-18 minuter, tills de blivit gyllene till färgen. Ta ut och låt svalna något.Tips!!Doppa undersidan av varje bulle i linfrö, (lägg rikligt på en tallrik och doppa bullarna) och sätt dem på plåten täckt med bakplåtspapper. (Med linfröna nedåt),. Så sjukt gott när brödet är klart att ha den undersidan!👌🏻Färdiga att servera på frukostbordet 💛Ps. Det går även att göra baguetter. Men grädda dem då i 20 min 🤍