Detta är den godaste lunch-mackan jag vet!! Spicy Tuna 🤍 Grillat surdegsbröd med en fyllning av krämig tonfiskröra, avokado, Jalapeños och tabasco! Oh my... Ni måste testa!!! Recept kommer här ❤️ 2 port, 20 min Ingredienser 2 skivor surdegsbröd, gärna en mörkare typ 1 avokado 8-10 st skivor inlagda jalapeños (står på tacohyllan) Tonfiskröra 1 burk tonfisk i vatten (ABBA) 3/4-1 dl Hellmans majonnäs 1 tsk finhackad dill 10-12 varv med svartpepparkvarnen Topping 20 droppar Tabasco (efter smak) Smörgåskrasse Hackad gräslök Gör så här 1. Sätt ugnen på 220 grader varmluft. 2. Skär surdegsbrödet i två fina skivor. Lägg på en plåt och pensla med lite olja. Jag tog valnötsolja men oliv går också bra. 3. Rosta brödet i ugnen i ca 5-8 minuter tills det får en lite krispig och gyllene yta. 4. Blanda samman ingredienserna till tonfiskröran. Smaka av! 5. Hacka ner den inlagda jalapeñon fint och hacka även gröslöken till dekorationen fint. 6. Kärna ur och ta bort skalet från avokadon. Skär den i tunna skivor. 7. när surdegsbrödet rostats, ta ut och låt svalna ett par min. Lägg sedan avokadoskivor i botten toppat av tonfiskröra. 8. Strö över den fint hackade Jalapeñon och ”dasha” över tabasco. (Dvs droppa hastigt över tabasco efter smak. Jag älskar det så har på en hel del) 9. Toppa med fint hackad gräslök och klippt smörgåskrasse. 10. NJUT 🤍👌🏻🙌🏻 Tips! Antingen delar ni på det rostade surdegsbrödet som jag gjort, eller äter den hel. Lite efter tycke & smak. Men en sak är säker... Det är Lika Gott hur ni än väljer att äta den 😍🙌🏻🙌🏻 Hoppas det smakar 😘