Här har jag hittat på ett trevligt tillbehör, nämligen något så gott som Ceasarsparris. Galet gott och ett perfekt tillbehör till en god köttbit, kyckling eller bara som det är 😍Receptet kommer här! 4 port, 15 minIngredienser150-200g grön sparris3 msk smörsaltCaesardressing1 äggula + lite vita 1 tsk sardellkräm (el 2 sardeller finhackade)1/2 tsk vitvinsvinäger172-1 tsk citronsaft1-1,5 dl rapsolja1-1,5 dl riven parmesansaltNymalen svartpepparGör så här1. Vispa samman äggula + lite lite vita, sardellkräm, vitvinsvinäger och citronsaft. 2. Tillsätt oljan droppvis under konstant vispning tills det tjocknar som en majonnäs. (Inte riktigt så tjock)3. Vänd eller vispa i riven parmesan och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Ställ svalt till servering. 4. Ansa sparrisen och stek i smör ett par minuter runt om (3 min). De får inte gå för länge, för vi vill ha lite motstånd i sparrisen. Men ändå inte hård.ServeringLägg upp sparrisen på ett fat. Ringla över Ceasardressing och toppa med lite citronzest och rikligt med hyvlad parmesan. Magiskt gott tillbehör! 🥰