Tilltugg… Bland det bästa som finns 😍👌🏻 Här kommer receptet många ville ha. Lova att göra dessa 💚 12 munsbitar, 30 minIngredienserTartar180g tonfisk 1/3 gurka1- 1,5 tsk sesamoljaSaltnymalen svartpepparJalapeñomajonnnäs1 dl rapsolja10 blad babyspenat2 jalapeños, färska 3-4 inlagda jalapeño-ringar 1 äggulalimesaftSaltFriterat rispapper3 rispapper1-2 dl rapsolja1 msk svarta sesamfrösaltGarnityrKoriandersvarta sesamfrö Gör så härRispapperHetta upp olja till ca 160 grader i en liten stekpanna eller kastrull. Lägg i rispappret och låt det hastigt puffa upp. Ta upp från oljan direkt, strö över lite svarta sesamfrön på insidan och salta lätt. Lägg på ett fat med hushållspapper. Jalapenomajonnäs1.Hetta upp olja till 60 grader i en kastrull tillsammans med babyspenatblad och hackad färsk jalapeño. (Inte kärnorna / inkromet på jalapeñon) -Värmen behövs för att klorofyllen skall släppa från bladen så att majonnäsen blir så där härligt grön. 2.Häll över i ett mixerglas, tillsätt 3-4 inlagda jalapeñoringar och mixa kraftigt och länge ihop med stavmixern till en riktigt grön olja. Sila sedan av i en finmaskig sil. Låt svalna till rumstemp. 3.Separera äggulan från vitan och lägg gulan i en mindre skål. Vispa kraftigt med en elvisp eller för hand och häll droppvis i den gröna oljan tills det blir en tjock majonnäs. 4. Smaka av majonnäsen med salt och limesaft. Var inte blyg med saltet, det behövs för att förstärka smakerna. Tartar1. Skär ned tonfisken i små tartarbitar. Skala gurkan, skär bort kärnhuset och skär även ned den i lika stora tartarbitar. Lägg allt i en skål och vänd samman med sesamolja, salt och nymalen svartpeppar. Låt stå i kyl till servering. Servering Bryt sönder rispappret i lagom stora bitar. Lägg en sked tartar på varje blad och toppa med jalapeñomajonnäsen. Dekorera med koriander och lite svarta sesamfrö. Servera direkt