Igår gjorde jag en magisk Getostsallad med rödbetor, quinoa, manchésallad, valnötter, alfalfagroddar, tomater, gurka och en enkel balsamvinägerdressing. 🥗 Jag älskar när osten får en krispig yta och en krämig ljummen insida. Som vanligt så slängde jag bara ihop allt, men ni önskade recept, och receptet lyder i stort sett så här 🥰 2 port, 20 min Ingredienser 150g getost i bit, delad i två bitar 1 msk olivolja att steka osten i 3 rödbetor, kokta 2 dl quinoa, färdigkokt 1 avokado 40g manché sallad 4-6 romanticatomater på kvist 1/3 gurka Dressing 2 msk Balsamico di modena IGP 1/2 msk honung Topping Alfalfagroddar Valnötter, hackade Picklad rödlök Gör så här 1. Koka rödbetorna och skala. Skär i bitar (klyftor) (Går att förbereda tidigare) 2. Koka även quinoa i saltat vatten, låt sedan svalna. (Går att förbereda långt innan) 3. Preppa tillbehören. Dela tomaterna i kvartar, skär gurkan i bitar och skär upp avokadon 4. Rör samman dressingen och smaka av. Den skall vara lite söt-syrlig 5. Lägg upp alla tillbehör på tallrikar och gör i sista skedet osten. 6.Hetta upp en stekpanna med lite olivolja i botten. Dela osten i två bitar och lägg ned den i den heta pannan. (Medelhög värme) Låt steka ca 2-3 min innan du vänder osten så den hinner få en härligt krispig yta. Vänd och stek den likadant på andra sidan. (Stek osten ca 3 min / sida för att bli lagom mjuk på insidan) 7. Lägg upp osten på salladen, toppa med picklade rödlök, hackade valnötter, alfalfagroddar och dressingen. Strö lite flingsalt över och servera 😍 Enkelt, nyttigt och otroligt gott. Hoppas det smakar 💚