Här kommer världens bästa recept på gratinerade havskräftor 🦞🦞 Ni förstår inte hur himla gott detta är!! Ni måste testa ♥️♥️ 4 pers, 30 min Ingredienser 8-10 färska havskräftor (delade på längden) 1/2 kg smör 4+1 pkt smörgåskrasse 1/2 solo vitlök, riven 2 msk finskuren gräslök OBS! Det måste vara färska/okokta havskräftor Krutonger 3 skivor lavainbröd (utan kanter) 20-25g smör Smöret Vispa samman smör, vitlök, klippt krasse och gräslök i matberedare eller med elvisp Rulla samman i bakplåtspapper som en kloss, så det blir lätt att hyvla med osthyveln sedan. Sätt in i kylen minst 4h Spara 1 smörgåskrasse till garnering vid servering. Krutonger Skär ned brödet i små bitar eller slit isär smått. Stek med smör i panna på medelhög värme tills brödet blir krispigt gyllene/rostat. Låt rinna av på hushållspapper. Gratinering Lägg ut kräftorna på en plåt eller ugnsfast form med bakplåtspapper under. Ta osthyveln och hyvla ut smöret över kräftorna/rikligt. Sprid ut krutongerna över smöret. Sätt in i ugnen på övervärme/grill 225-250 grader, tills smöret smält och kräftorna fått lite färg. Lägg Direkt upp på tallrikar, klipp den sista smörgåskrassen över som garnering. Ät och njut! Gudomligt gott! Tips: be fiskhandlaren skära kräftorna, sparar mycket tid och de blir perfekt skurna med extra vass kniv. 🦞🦞