Här kommer tips på en supertrevlig förrätt, perfekt en sommarkväll. Gillar ni kräftor kommer ni älska denna, receptet kommer här! 4 port, 20 minIngredienser4 skivor bröd (rostbröd, surdegsbröd, bondbröd el det du gillar)170g skalade kräftor i spad1/2 dl majonnäs (Hellmans)1/2 dl crème fraiche 32%1/2 äpple, syrligt som typ Granny Smith, skalat & finhackat1 msk hackad dill2 msk finhackad rödlök½ citron, rivet skal½ msk finriven pepparrotGör så här1. Låt kräftorna rinna av i en sil. Dutta sedan med papper på stjärtarna så vätskan försvinner. 2. Hacka ned stjärtarna lite grovt och blanda samman med majonnäs, creme fraiche, finhackat äpple, finhackad rödlök, hackad dill, rivet citronskal och riven pepparrot. 3. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Ställ i kylskåpet. 4. Stansa eller skär brödet i önskad form, ta bort kanterna. 5.Stek/rosta i en stekpanna med smör tills krispiga och gyllene på båda sidor. (På medelhög värme)ServeringLägg upp det smörrostade brödet på tallrikar, klicka på kräftröran och toppa med färsk dill. Servera direkt gärna till en torr riesling!