Men alltså, hur gott?! Vill ni bjuda på något riktigt gott, gulligt och superenkelt så skall ni göra dessa små godsaker. Perfekt till födelsedagen, som dessert på midsommar eller bara en riktigt härlig sommardessert. Receptet är enkelt, kommer här! (10-12 små bakelser, 15 min + 10-12 h i kyl) Ingredienser 130 g frysta hallon, upptinade 5 dl vispgrädde 2 gelatinblad ½ dl socker ½ krm vaniljpulver (alt ½ vaniljstång) 20-24 st Noblesseplattor (1 paket 150 g) Dekoration Hallon Citronmeliss Gör så här Tina upp hallonen i rumstemp eller mikro. Lägg gelatinbladen i en skål med iskallt vatten i ca 5 min. Mät upp grädde, socker och vaniljpulver i en kastrull. Lägg de tinade hallonen i en sil och pressa ut all saft ner i kastrullen från hallonen. Dra och pressa med en sked för att få ur all saft från bären. Låt koka upp hastigt och dra bort från plattan. Pressa ur allt vatten från gelatinbladen och lägg ner i den varma blandningen. Rör väl tills allt smält samman. Ställ svalt minst 12 h (Gärna över natten tills Pannacottan stelnat) Montering Ta fram hallonpannacottan från kylen, vispa den fluffig med hjälp av elvisp. Vispa på, den blir fluffig och fin att spritsa! Spritsa på hallonpannacotta mellan varje Noblessplatta och dekorera med hallon & citronmeliss. Ställ svalt fram till servering eller servera direkt. Går att förbereda timmar innan om önskas. (Ställ svalt i kyl bara) Lycka till ♥