MAGISKT GOTT!! Här kommer ett smarrigt recept på en härlig chokladpannacotta som är sötad med stevia istället för vanligt vitt socker. Receptet kommer här! Ingredienser 1+ 1/3 gelatinblad (ett gelatinblad plus 1/3 av ett till) - läggs i kallt vatten 5 min 1 dl mjölk 2 dl vispgrädde 1/2 krm vaniljpulver (går att utesluta) 1 tsk stevia, flytande 100 g mörk choklad, sockerfri (helst) Dekoration vispad grädde hallon chokladkross vaniljsocker Gör så här 1. Hacka chokladen. 2. Koka hastigt upp mjölk, grädde, vaniljpulver & flytande stevia. Rör ner chokladen och rör helt slätt. Krama sedan ur gelatinbladen och rör även ner dom i chokladen. Rör slätt så det smälter in helt. 3. Mät upp lika delar pannacotta i 4 portionsformar, glas eller muggar. Ställ i kylen minst 6 h, gärna helst över natten med plast över. 4. Dekorera innan servering med fluffigt vispad grädde, hallon, hackad choklad och lite vaniljsocker på toppen! Smaklig dessert ♥ Jag tycker att denna pannacotta är supergod. Att man drar ner på det vanliga vita sockret och byter mot stevia gör ingen skillnad alls smakmässigt, supergott men det känns bättre :)