Vad sägs om fluffig Baileys- & mjölkchokladmousse med lättvispad grädde som efterrätt i helgen? Här kommer mitt recept! :) 4-6 pers, 20 min Ingredienser 100 g mjölkchoklad, (typ Marabou) 3 msk Baileys 2 äggulor (rumstempererade) 3 dl grädde, vispad Topping 1-2 dl lättvispad grädde Hallon Hyvlad choklad Gör så här Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna något till rumstemp. Värm upp Baileys i en kopp i mikron, tillsätt likören i den smälta chokladen och rör även ner äggulorna. Det är viktigt med temperaturer när man jobbar med choklad, därför bör man tänka på värme el rumstempererat. Rör till en jämn blank smet. Vispa grädden och vänd ner. Fyll upp i önskade serveringsglas eller formar. Ställ in i kylen ca 2 h innan servering. Servering Vispa grädden till lättvispad. Dekorera med hallon, hyvlad mörk el ljus choklad & pudra lite florsocker över. Servera direkt! Den fluffiga moussen tillsammans med den lättvispade grädden & de syrliga hallonen som snyggt bryter av sötman är magisk. Gillar man Baileys som jag gör så är detta en dröm. Tips! Har ni Baileys hemma, men som är smaksatt med Caramel, mint, kaffe eller kanske dulce de leche så använd det. Det skapar olika karaktärer på din efterrätt. :) Smaklig dessert, Kram Catarina