Det var otroligt många på Instagram som ville ha receptet på denna goding 🧡 Så, här kommer receptet på denna mumsiga jul-dessert med ljumna hjortron, pepparkakssmul & fluffig mousse med ton av vanilj & apelsin.. Alltså, så gott!! Ni måste bara göra denna dessert, kanske i helgen ? Receptet kommer i alla fall här ♥ ca 6 mindre port, 20 min Ingredienser 10 pepparkakor (normalstora) 20g smör, smält 50g philadelphia 2 dl grädde 1 tsk florsocker 1/2 tsk vaniljsocker 1/3 apelsin, rivet skal 1 dl frysta hjortron (osockrade) 1-2 tsk strösocker Gör så här 1. Krossa pepparkakorna och smält smöret, blanda sedan samman pepparkakssmulor och smöret. 2. Mät upp Philadelphia, grädde, florsocker, vaniljsocker och rivet apelsinskal från en tvättad apelsin. Vispa med elvisp tills konsistensen blir en fluffig och härlig mousse. 3. Värm upp hjortronen med socker i en kastrull. Smaka av så det blir lagom sött, inte för sött men inte heller allt för syrligt. 4. Lägg pepparkakssmulet i botten på exempelvis ett litet glas, klicka eller spritsa i moussen och toppa precis innan servering med de ljumna hjortronen. Såå Gott!! (Och enkelt fixat!) Smaklig dessert 🌟