Här kommer tips på en enkel liten juldessert som bara är magiskt god, och himla enkel att svänga ihop, testa i helgen vet ja ♥ ca 6 mindre port, 20 min Ingredienser Mousse 50g mascarpone 2 dl grädde 1 tsk florsocker 1/2 tsk vaniljsocker Kaksmul 6 Digestivekex 3 krm kanel 3 krm vaniljsocker 25g smör 1 dl dulce de leche 1/2 dl frysta lingon Gör så här 1. Krossa digestivekexen och blanda sedam med kanel och vaniljsocker. 2. Smält smöret, och vänd ner i kaksmulorna. Låt sedan smulet svalna av. (Detta kan man förbereda tidigare) 3. Mät upp mascarpone, florsocker, vaniljsocker och grädde i en bunke. 4. Vispa med elvisp tills det blir som fluffigt vispad vispgrädde, inte för mycket och inte för lite. 5. Värm upp dulce de lechen i en liten kastrull. Dra bort från plattan och vänd ner de frysta lingonen. Servering 1. Lägg kaksmulorna i botten på ett litet serveringsglas eller annan liten skål du vill servera i. 2. Klicka på den ljumna dulce de lechen med lingon och toppa med mascarponemoussen. (Gör lite som du vill här om du vill ha lite på toppen också. Servera direkt!