Vad sägs om ett glas med krossad digestive, dulce de leche-grädde och banan toppat med fudgegodis? Ja, nästan precis som banoffeepaj, men att man vispar ut dulce de leche'n med grädde till en mousse och lite annan topping ♥ Receptet är busenkelt och kommer här! 4 glas, 10 min Ingredienser 2 dl vispgrädde (+ 1/2 dl vispad ren grädde på toppen) 1/2 dl dulce de leche (karamelliserad mjölk) – ta mer om önskas 1 banan, skivad 8 digestivekex, krossade 1-2 fudgegodisar (köpta i godisdisken-självplock) (ev lite nötter typ pekannötter) Gör så här 1. Krossa digestivekexen. 2. Vispa samman grädde och dulce de leche till en mousse. 3. Skeda ner lite digestivekross i botten av ett serveringsglas, lägg på lite skivad banan och lite dulce de leche-mousse. 4. Repetera likadant ett varv till. 5. Det sista jag gjorde var att vispa upp lite vanlig grädde och toppade desserten med. Sedan strödde jag över bitar av godisfudgen & lite pekannötter. (Man kan förbereda dessa någon timme eller två innan utan problem - låt stå svalt.) Gillar man inte banan så är denna dessert precis lika god med hallon! Gott nytt år ♥