Jag ÄLSKAR citronfromage 🍋 Så fräscht och alltid uppskattat. Mitt recept kommer här 🥰 6port, 15 min + kylIngredienser2 gelatinblad1 ägg3/4-1 dl socker (beroende på hur mkt saft citronen ger)1 citron, rivet skal3 msk citronsaft1 tsk vaniljsocker 2 dl vispgrädde ToppingGrädde BärLakritsströsselGör så här1.Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i minst 5 minuter.2.Separera ägget i två olika bunkar. Gulan i en och vitan i en. 3.Vispa äggvitan till ett hårt och fast skum, som maräng.4.Vispa äggula, strösocker och vaniljsocker vitt och poröst. 5.Tvätta citronen noggrant och riv skalet i en liten kastrull, tillsätt citronsaften. Värm upp lite på spisen och rör sedan i gelatinbladen. Låt svalna.6.Vispa grädden fluffig och vänd sedan ihop äggulesmeten med citronsaften, grädden och den fluffiga äggvitan.7.Fördela fromagen i serveringsglas och ställ i kylen minst 2-3 timmar. Servera med en klick grädde och om du gillar lite saltlakritsströssel 🍨 och lite bär 🍓 Njut 😍🙌🏻