När man har en Passionsfruktspuré hemma som egentligen är till för att göra drinkar med, och tänker - Jag kanske kan göra en passionsfruktsfromage med denna som bas 💛 Då gör man en sån! Den här passionsfruktsfromagen (moussen) blev ju bara magisk. Här kommer receptet på denna! Ingredienser för ca 6 port 2 äggulor 1 msk socker 1 äggvita 2 dl vispgrädde 2 gelatinblad 3/4dl Monin passionfruit (passionfruktspuré) Den köpte jag HÄR Gör så här: 1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5 min 2. Värm upp passionfruktspurén i en kastrull. 3. Krama ur vattnet ut gelatinbladen och rör ner i passionfruktspuren. Låt svalna något. 4. Vispa en äggvita till hårt vitt skum 5. Vispa sedan äggula och socker vitt och fluffigt. 6. Vispa grädden inte för lös och inte för hård. 7. Vänd ner passionfruktspurén i äggulevispet och vänd sedan i grädden. 8. Avsluta med att vända ner äggvita för att fluffa upp det hela lite extra 👌🏻 9. Mät upp i små serveringsglas och ställ i kylen ca 4-6h innan servering 🙌🏻💛 Yum!! 10. Servera fromagen med lite färsk passionfrukt uppe på och en liten myntakvist 👌🏻🌱 Tips! Har man ingen passionfeuktspuré hemma (som jag typ alltid har som älskar att laborera med drinkar, så går det såklart bra att göra en egen passionfruktspuré och använda)