Salt pavlova med passioncurdgrädde och bär.. Behöver jag säga något mer än Succé?Den lite salta marängen till det söta, och det friska från bär och passionsfrukt.. Magi. Receptet kommer här 😍 8 port, 15 min (+ugn 60 min)Ingredienser 6 äggvitor2 nypor flingsalt3,5 dl strösocker1 msk potatismjöl1/2 msk vaniljsocker 1,5 tsk vitvinsvinäger el citronsaftPassioncurdgrädde4-5 dl vispgrädde1dl passionfruktscurd 1 krm vaniljpulver 1/2 citron rivet skal ToppingFärska hallon (2 paket)Färska jordgubbar (1 paket)Färska blåbär (1 paket)2 passionsfrukter MyntaGör så här:1. Sätt ugnen på 140 grader2. Vispa äggvitorna till ett hårt och fast skum.3. Tillsätt därefter sockret successivt under kraftig vispning. Vispa till en blank och hård maräng.4. Sikta i potatismjöl, och ha i vaniljsocker, salt och vitvinsvinäger. Rör ihop marängen.5. Klicka ut all maräng på en plåt täckt med bakplåtspapper. Forma en rund pavlova med högre kanter än mitt.5. Sätt in i ugnen och låt bakas 1h. Ta sedan ut och låt svalna.6. Lägg över marängen på ett uppläggningsfat.7. Rör ihop 1 dl grädde med 1 dl passiongruktscurd. Tillsätt sedan resten av grädden, vaniljpulver och citronzest. Vispa till en fluffig grädde.8. Lägg passiongrädden uppe på pavlovan, toppa med hallon, blåbär, skivade jordgubbar, inkråmet på passionsfrukterna och några myntablad. Servera & njut 👌🏻🥰