Äpplets dag skall firas med en god äppeldessert eller hur? 🍎🍏😍 Reseptet på mina pecan-tosca äpplen kommer här ❤️ 4 port, 20 min Ingredienser 4 st skalade Aromaäpplen 50g smör 1/2 dl socker gärna Muscovadosocker 1/2 dl sirap 1 msk vetemjöl 1 msk vispgrädde 1/2 dl pecannötter Gör så här 1. Sätt ugnen på 180 grader varmluft. 2. Tillsätt smör, socker, sirap, vetemjöl och grädde i en kastrull. Låt smälta samman. 3. Hacka pekannötterna och vänd ner i toscan, låt bubbla ihop till en lite tjockare smet. (Någon min) 4. Skala äpplena och gröp bort kärnhuset. 5. Ställ äpplena i en liten form och fyll i hålen med tosca. (Jag gröper ur så hålen blir lite större) 6. Sätt in i ugnen i ca 15 min tills äpplet mjuknat något och toscan blivit knäckigt gyllene. 7. Ta ut äpplena ur ugnen, låt svalna något och servera till en kula vaniljglass eller hårt vispad vaniljvisp 🙌🏻🍎🍏