Oh my så gott. Och Så enkelt att svänga ihop! Ni måste göra denna härlighet till efterrätt i helgen ♥ Receptet är galet enkelt och det kommer här ↓ 4 mindre portioner, 2 större, 5 min (+kyl 3h) Ingredienser 2 dl vispgrädde 70 g mörka chokladknappar 70% 1 krm vaniljpulver 1 st gelatinblad Gör så här 1. Blötlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten (5 min) 2. Koka upp grädden i en kastrull, dra bort från plattan precis när den kokat upp. 3. Rör i chokladknapparna, rör slätt tills chokladen smält helt och tillsätt vaniljpulvret. 4. Krama ur gelatinbladet från allt vatten och rör ner i chokladsmeten. Rör tills allt smält samman. 5. Häll upp i små skålar eller formar och ställ in i kylskåp till servering. (minst 2 h) 6. Dekorera med Fererro Rocher choklad, färska bär (hallon) lite siktat florsocker, el kakao och toppa med ett blad citronmeliss. Ready to serve! ♥ Ja, och inget socker har du behövt tillsätta för att få en så god efterrätt. (Eller jo lite på toppen, men vad gör det i det stora hela?) Kram och smaklig dessert :)