Vad sägs om detta fluffiga hallonmoln till dessert i helgen? Kombinationen av vit choklad & hallon i en dessert kan ju bara inte gå fel, inte sant? Denna härliga mousse är enkel att göra, har få ingredienser och smakar bara helt fantastiskt! Ett måste att prova där hemma ♥ 4-6 port Ingredienser 100 g vit choklad, hackad och smält 1,5 dl vispgrädde, vispad 1 ägg 250 g kesella hallon 5% fetthalt Tillbehör/dekoration 150 g hallon frysta Gör så här 1. Hacka chokladen fint och smält på svag värme, dra bort från plattan och låt svalna till rumstemp. 2. Vispa upp ägget riktigt fluffigt i en bunke med elvisp. (Någon minut.) 3. Vispa grädden tjock och fluffig i en annan bunke, ställ åt sidan. 4. Vispa ner den avsvalnade chokladen i äggvispet, vispa slätt. Tillsätt kesellan med hallonsmak, rör om. 5. Vänd ner grädden till en fluffig mousse. 6. Lägg ner 3-4 krossade hallon i botten på serveringsglas. 7. Fördela moussen i varje glas och ställ in i kylskåp ca 3 h innan servering. 8. Dekorera desserterna med hallon och servera dina gäster detta fluffiga hallonmoln ♥ Kan det bli mycket godare?! Nä, tänkte väl det :) Lycka till där hemma, Kram Catarina