Vad bjuder ni på i helgen? Jag kommer bjuda på dessa godingar till dessert. Vit chokladpannacotta med hallongrädde & lite lakrits på toppen! (Man kan definitivt om man inte älskar lakrits bara skippa den.) Receptet är superenkelt och bara sååå gott, här kommer det! 4-6 små dessertglas, 5 min + (4 h kyl) Ingredienser Pannacotta 2,5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1/2 krm vaniljpulver 100 g vit choklad 1,5 gelatinblad Hallongrädde 1 dl vispgrädde 1-2 krm vaniljsocker 100 g frysta hallon, krossade med gaffel Topping Lakritspulver (om önskas, lika god utan) (Citronmeliss om det önskas lite extra piff) Gör så här: 1. Lägg gelatinblad i kallt vatten ca 5 min. 2. Koka hastigt upp grädde, mjölk och vaniljpulver. Dra bort från plattan och tillsätt hackad vit choklad. Rör slätt! 3. Krama ur vattnet från gelatinbladet och rör ner i pannacottasmeten, rör väl. 4. Häll upp i små portionsglas och ställ i kylen minst 4 h. Servering Vid servering, vispa upp grädden lite lätt och blanda i de krossade hallonen och vaniljsockret. Toppa uppe på pannacottan och smula sikta eventuellt över lite lakritspulver. (För er som älskar lakrits så är detta magi... ♥) Perfekt dessert som går att förbereda långt innan gästerna kommer! Till och med barnen tycker att detta är en riktig höjdare ♥ Lycka till med desserten & hoppas det smakar! Kram C