Vad sägs om en superfräsch & enkel pasta till middag idag? Massa härliga smaker på en och samma gång. Solmogna tomater, basilika, vitlök, bacon, parmesan & härlig al dente pasta. Receptet kommer såklart här! 4 port, 15 min Ingredienser 400 g pasta, linguine (bredare pasta-sorten) 250-300 g cocktailtomater, delade i 4 delar "kvartar" vardera 1-2 msk avokadoolja, el mild olivolja 1/2-1 vitlöksklyfta, pressad 1/2 kruka basilika, strimlad färsk 1 paket bacon, skuret i mindre bitar 25 g parmesan, flagad Svartpeppar, efter smak Salt, efter smak Gör så här 1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. (Salta vattnet väl) 2. Dela cocktailtomaterna i kvartar och lägg i en bunke. 3. Pressa över vitlök, ringla över olja och hacka / strimla i färsk basilika. 4. Salta & peppra efter smak och rör samman. Låt stå och dra i rumstemp. 5. Skiva bacon i mindre bitar och lägg i stekpannan. Stek det gärna lite knaperstekt och lägg sedan upp på hushållspapper så att det överflödiga fettet får rinna av. 6. Häll av pastan och blanda samman med tomat- & basilikablandningen "bruschetta-mixen" Dags att servera! 7. Lägg upp pastan på serveringstallrikar, strö över knaperstekt bacon och hyvla massa parmesan över. Dekorera med färsk basilika! SÅ Enkelt & Så Gott!! En riktig pasta-hit för den som vill äta gott och få ihop en himla god rätt på nolltid ♥ Smaklig spis!