Nu skall ni lyssna noga här… NI MÅSTE testa detta!!! Det här skulle man kunna säga är en ”mini steak sandwich”, alltså man äter med händerna. Steaksandwich i miniformat helt enkelt 👌🏻 Denna gör vi varje sommar vid grillen och det är lika fantastiskt varje gång ♥️ Receptet kommer här! 4 pers, 20 min Ingredienser 1 hel bit oxfilé (300g mittbit) 4-5 surdegsbrödsskivor (Lavain) 1-2msk olivolja 2 dl Crème fraiche 32% 3/4-1 msk pepparrot på tub 1/2-1 msk färsk pepparrot riven 2 msk majonnäs Salt Nymalen svartpeppar Topping Rostad lök Färska Basilikablad Flingsalt svartpeppar Gör så här 1. Vänd ihop creme fraiche, majonnäs, pepparrot på tub och riven pepparrot. Ha i pepparroten successivt så det blir den styrka du själv önskar. Jag gillar mkt pepparrot, en smaksak. obs! Vänd bara ihop såsen, rör du för mkt släpper creme fraichen och den blir lite rinnig. 2. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Ställ i kylskåp där den gärna kan få stå ett par h. (Men inget måste) 3.Salta och peppra köttbiten runt om. 4. Skär upp surdegsbrödet i tunna skivor. Dela på hälften och pensla med olivolja. 5. Grilla köttbiten till en innertemp på 52 grader, låt sedan vila 5 min. Grilla i slutskedet brödet lite snabbt på båda sidor så det blir rostat. 6. Skär tunna skivor av köttet och lägg på det grillade brödet. Skeda på en rejäl klick pepparrotskräm på varje och toppa med massa rostad lök, försök basilika, flingsalt & nymalen svartpeppar. Servera direkt på stående fot eller på tapasbordet 😍🙌🏻🙌🏻 Magiskt gott!!! ❤️🔥