Hej på er godingar, hoppas ni alla har en fin sommar! Fråga; Hur gör ni när ni skall göra egna hamburgare? Gör ni som jag? Att mala eget kött till burgaren. Har ni förresten testat mitt hamburgerbröd? Dom är helt fantastiska!! Något ni dessutom måste testa som jag flaggar för i detta inlägg är smörstekta jalapeños. Ett måste att ha i burgaren nästa gång det skall lagas hemma! Smaken & hettan från jalapeñon gör 50 % av hela burgaren, testa så förstår ni :) 6 pers Ingredienser 4-6 färska jalapeños, tunt skurna 2 msk smör salt, efter smak Gör så här 1. Skär jalapeñon i tunna tunna ringar. 2. Hetta upp en stekpanna med smör. 3. Stek jalapeñon på medelhög värme tills kanterna börjar bli gyllene, ca 6-7 min. 4. Strö över lite salt, lägg upp allt i en skål och ställ vid alla andra tillbehör till burgaren.. Njut av galet goda burgare. SÅ gott!! ♥