Mitt sätt att bjuda familjen på Lyx-pinnar istället för fördigköpta fiskpinnar ❤️ Till och med barnen som inte filar fisk älskar detta. Recept kommer här! 4 port, 20 min Ingredienser 600g torskfilé (köpt över disk) 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 1-2 dl panko Salt Min variant på Remouladsås 1/2 dl majonnäs 2 dl Creme fraiche 32% 1,5-2 dl gräddfil 3/4 dl bostongurka 1/2 tsk curry 1/2-1 msk hackad dill Salt Nymalen svartpeppar Tillbehör Kokt potatis Citronklyftor Gör så här 1. Byxa filén el filéerna. Dvs skär bort mitten randen på filén där du kan känna benen med fingrarna. 2. Skär filén i fina lagom stora bitar. Salta. 3. Mät upp mjöl, uppvispade ägg och panko i tre separata skålar. Doppa filébitarna först i mjöl, sedan ner i ägg och till sist i panko. Se till att alla moment täcker filébitarna runt om. Lägg på ett fat och salta igen. 4. Blanda samman ingredienserna till såsen, smaka av och ställ svalt. 5. stek filébitarna i rikligt med smör på medelhög värme tills fisken precis är genomstekt och fortfarande glansig innuti. Räcker med några min / sida. Servera fisken med sås, kokt potatis och citronklyftor! Såå gott 😍🙌🏻