Alltså, familjens snabbfavvo Crispy fishtaco 👌🏻🌮 (Som blir gaaalet krispig i Airfryer’n)På 20 min är middagen redo 🙌🏻 4port, 20 minIngredienser 4-8 crispy fish fingers (stora)4-8 tortillabröd150g råkostsallad1,5 dl majonnäs1 msk srirachasås1 tsk japansk soja Några droppar limeTillbehörPicklad rödlökLimeklyftorGör så här 1.Pickla finhyvlad rödlök och lägg i en 1,2,3 lag. Låt dra minst 1h2. Kör fiskpinnarna i Airfryer på 180 grader i 15-20 minuter.3. Blanda samman allt till chilimajjon (Majonnäs, sriracha, soja och några droppar limesaft) och ställ svalt.4. Lägg upp råkostsallad i en skål Serveringlåt var och en bygga sin taco, ät och njut av något så enkelt men SÅ gott 🐟🌮👌🏻