Detta är en av mina favvo-förrätter. Enkelt att svänga ihop och bara så himla gott på nolltid. Era gäster kommer jubla 😍, Ni med!Bresaola med parmesan- & tryffelkräm med ruccola, citron & pinjenötter. Här kommer receptet! 4 port, 15 minIngredienser12-16 skivor bresaola30g ruccola30g rostade pinjenötterParmesan-& tryffelkräm2 dl créme fraiche 32%2 dl riven parmesan, el Quattro Cento4-5 droppar tryffelolja1/2 citron, rivet skalnymalen svartpepparsaltToppingOlivoljaPressad citronNymalen svartpepparflingsalt(Färsk basilika)Gör så här1. Vispa samman créme fraiche, riven parmesan, citronzest, salt, peppar och några droppar tryffelolja. Vispa tills det blir en fluffig kräm. Smaka av och ställ svalt. 2. Rosta pinjenötterna i en panna på medelhög värme tills de blir gyllene. 3. Lägg up 4-5 skivor bresaola / tallrik, toppa med ruccola och klicka ut parmesan- & tryffelkräm. 4. Strö över rostade pinjenötter, och riv över lite citronzest. Dra över lite nymalen svartpeppar, och ringla över olivolja samt pressad citron. Toppa med hyvlad parmesan och lite flingsalt.Redo att servera!Ps/Tips!Om ni gör krämen tidigare på dagen och ni känner att den blivit lite lösare. Då är det bara att vispa upp den igen med elvispen så blir den fluffig igen. Hoppas det smakar!🥰